Informasjon om bruk av munnbind

Next up:
Cancel
0:00
0:00
0:35
1x

Oh no!

Your current web browser does not support native video playback :(

To fix this, upgrade your browser to the latest version of any of these browsers:

You may also be missing the Windows Media Feature Pack needed for playback in Internet Explorer. Download it from Microsoft.com

Fra 17. august til 31. august 2020 (se oppdatering under) anbefaler regjeringen at alle fra og med ungdomsskolealder bruker munnbind på kollektivreiser i Oslo og Indre Østfold bo- og arbeidsregion når det ikke er mulig å holde én meter avstand til andre. Anbefalingen gjelder for en tidsbegrenset periode på 14 dager, og gis på på bakgrunn av nåværende smittesituasjon. I disse områdene har vi nå et smittenivå på lik linje med regioner i Norden som regnes som "røde". Å holde minst én meter avstand til andre er fremdeles viktigst, da avstand beskytter bedre mot smittespredning enn munnbind.

Oppdatering fredag 28.08.20: Regjeringen forlenger anbefalingen av munnbind på kollektivtrafikk i Oslo og Indre Østfold med én uke. Nå gjelder anbefalingen frem til 7. september.

Oppdatering mandag 07.09.20: Regjeringen forlenger anbefalingen av munnbind på kollektivtrafikk i Oslo med én uke. Nå gjelder anbefalingen frem til og med 13. september.

Se informasjonsvideoen over (laget i samarbeid med Helsedirektoratet), og les mer om anbefalingene her: https://bit.ly/2Eswj8I

Publisert: 24.08.20