Privacy Policy

Døves Media personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Døves Media samler inn og bruker personopplysninger.

Døves Media er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger for de som har egen brukerkonto (administratorer) til DMTV

Døves Media videredistribuerer ikke personopplysninger til andre aktører uten brukerens samtykke. Vedkommende kan til enhver tid slette sin brukerprofil på DMTV ved å ta kontakt med Døves Media.

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Døves Media og behandlingen av personopplysninger på {site title.

BRIK AS er Døves Media databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av tjenesten. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Døves Media og BRIK AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Døves Media og BRIK AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

Døves Media samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på DMTV. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, ip-adresse fra nettleverandør, samt hvilke nettlesere som benyttes.

Døves Media kan ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Clicky på DMTV. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Døves Media til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapsler brukes kun for brukere som har egen brukerkonto på DMTV, i den hensikt å forbedre brukeropplevelse og arbeidsflyt.

Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser (ofte under Internett valg) til å automatisk avvise informasjonskapsler eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en informasjonskapsel.

Døves Media 14. juni 2018